Bij ieder recept krijgt u tips over de vissoort. Wat voor vis is het, hoe kunt u de vis het beste bereiden en de overige benodigde info.
Voor zover bekend krijgt u bij ieder recept een wijntip. Niet iedere wijn smaakt immers bij ieder gerecht even goed. En daarom geven we u betaalbare wijntips bij de gerechten.


 
Geroosterde sardines met sjalotjesvinaigrette
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de sardines in een ingevette braadslede of ruime ovenschaal. Besprenkel de sardines met 2 el olijfolie en bestrooi ze met (zee)zout en peper naar smaak.

Rooster de sardines in de voorverwarmde oven in 15 minuten bruin en gaar. Klop intussen een vinaigre

Lees verder...
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en meng de ingr... Lees verder
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde temperatuur, ... Lees verder
Gegrilde langoustines met citroenpartjes
Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van een scherp... Lees verder
Gevulde eieren met zalm
Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren voorzichti... Lees verder
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in kokend water i... Lees verder
© Visserslatijn Nederland 2006 -2012
Alle rechten voorbehouden
 
Zoek een recept:
Vissoort:
Soort gerecht: