Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vislatyn/domains/visserslatijn.nl/public_html/visrecepten/index.php on line 7
Visserslatijn Nederland Visrecepten - de lekkerste visrecepten, visgerechten, voorgerechten, barbequegerechten, bbqgercehten, hoofdgerechten met vis. Ook gratis wijntips en informatie over de vissoorten.
Bij ieder recept krijgt u tips over de vissoort. Wat voor vis is het, hoe kunt u de vis het beste bereiden en de overige benodigde info.
Voor zover bekend krijgt u bij ieder recept een wijntip. Niet iedere wijn smaakt immers bij ieder gerecht even goed. En daarom geven we u betaalbare wijntips bij de gerechten.


 
Gemarineerde haringrolletjes met augurk
Meng in een pan (geen aluminium) de honing met de wijn, azijn, mosterdzaadjes en peperkorrels. Voeg ook het laurierblaadje toe en breng het geheel aan de kook. Laat dit mengsel 15 minuten zachtjes koken.
Klap de haringen open en snijd de staartjes weg. Snijd eerst de filets los en snijd dan el

Lees verder...
Gebakken wijting met kruidige groenten
Wrijf de wijtingen aan de buitenkant en in de buikholte in met wat citroensap, wat zout en versgemalen zwarte ... Lees verder
Wijting met cherrytomaatjes en aubergine uit de oven
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Bestrooi de blokjes aubergine met zout en laat ze 15 minuten zo liggen. ... Lees verder
Gegratineerde wijting
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Besprenkel de wijting met citroensap. Meng in een kom de yoghurt met wat... Lees verder
Wijtingtaartje met garnalen
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Halveer de wijtingfilets en wrijf de stukken wijting in met zout en pepe... Lees verder
Mediterrane wijtingsoep
Kruis de tomaten in en dompel ze heel even in kokend water. Ontvel de tomaten en snijd de tomaten in vieren. S... Lees verder
© Visserslatijn Nederland 2006 -2012
Alle rechten voorbehouden
 
Zoek een recept:
Vissoort:
Soort gerecht: