|
|
|
|
|
|
|
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 370 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 gefileerde zoute haringen stukje komkommer van 5 cm 1 kleine ui 25 gram veldsla 8 plakjes zoetzure rode biet 4 bruine boterhammen 3 eetlepels mosterdsaus (kant-en-klaar)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rooster de boterhammen en besmeer ze met de mosterdsaus. Beleg 2 boterhammen met de veldsla, plakjes biet en plakjes komkommer. Snijd de haring in kleine stukjes. Verdeel de stukjes haring en de uiringen over de belegde boterhammen. Leg de 2 overgebleven boterhammen erop. Snijd de sandwich diagonaal doormidden.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Griet met paddestoelen en dragon
Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder |
|
Gegratineerde griet met kaas en mosterd
Verwarm de oven voor op 180° C.
Spoel de visfilets af onder stromend koud water en dep ze dro... Lees verder |
|
Gevulde eieren met zalm
Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren ... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Garnalenrolletjes met gerookte zalm
De garnalen mengen met creme fraiche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus. Dit k... Lees verder |
|
Salade in 'n pot met haring
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan het amandels... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |