Haring

Rooster de boterhammen en besmeer ze met de mosterdsaus. Beleg 2 boterhammen met de veldsla, plakjes biet en plakjes komkommer. Snijd de haring in kleine stukjes. Verdeel de stukjes haring en de uiringen over de belegde boterhammen. Leg de 2 overgebleven boterhammen erop. Snijd de sandwich diagonaal doormidden.


 
Haring-sandwich
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 370 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 2 gefileerde zoute haringen
  • stukje komkommer van 5 cm
  • 1 kleine ui
  • 25 gram veldsla
  • 8 plakjes zoetzure rode biet
  • 4 bruine boterhammen
  • 3 eetlepels mosterdsaus (kant-en-klaar)


  • Rooster de boterhammen en besmeer ze met de mosterdsaus. Beleg 2 boterhammen met de veldsla, plakjes biet en plakjes komkommer. Snijd de haring in kleine stukjes. Verdeel de stukjes haring en de uiringen over de belegde boterhammen. Leg de 2 overgebleven boterhammen erop. Snijd de sandwich diagonaal doormidden.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Griet met paddestoelen en dragon
    Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder
    Gegratineerde griet met kaas en mosterd
    Verwarm de oven voor op 180° C.
    Spoel de visfilets af onder stromend koud water en dep ze dro... Lees verder
    Gevulde eieren met zalm
    Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren ... Lees verder
    (Rode) Mul in een pakketje
    Verwarm de oven voor op 190 ºC.
    Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder
    Garnalenrolletjes met gerookte zalm
    De garnalen mengen met creme fraiche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus. Dit k... Lees verder
    Salade in 'n pot met haring
    Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan het amandels... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden