|
|
|
|
|
Forel met pestosaus en spek |
|
|
• BBQ gerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 forellen 2 eetlepels pesto 8 lange plakjes ontbijtspek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Was en droog de forellen. Bestrijk de binnenkant met de pesto en wikkel het spek om de forellen heen. Laat de forellen op een hete barbecue in circa 10 minuten gaar worden. Tussentijds keren.
Lekker met pastasalade.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Thaise currysoep met Hollandse garnalen en kokosmelk
Hak de basilicumblaadjes fijn. Voor de soep: maak een garnalenfond met de gedroogde garnalen en de g... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water met een snufje zout beetgaar (ca. 5 minuten, afhankelij... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |