Forel

Bestrooi de buikholten van de forellen met zout en peper en vul ze met plakken tomaat, knoflook en takjes tijm. Bestrijk de forellen met olijfolie en klem ze in een visrooster. Rooster de forellen 10 cm boven een gloeiende barbecue in 10-15 minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig.

Lekker met een aardappel-bonensalade met een mosterdvinaigrette.


 
Forel met tomaat en tijm
• BBQ gerecht voor 4 personen personen; 200 kCal
• Bereidingstijd: 20 - 30 min.
Ingrediënten:
  • 4 forellen


  • Bestrooi de buikholten van de forellen met zout en peper en vul ze met plakken tomaat, knoflook en takjes tijm. Bestrijk de forellen met olijfolie en klem ze in een visrooster. Rooster de forellen 10 cm boven een gloeiende barbecue in 10-15 minuten mooi bruin en gaar, keer ze regelmatig.

    Lekker met een aardappel-bonensalade met een mosterdvinaigrette.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Pittige lekkerbek met geroosterde aardappeltjes en wortel
    Schil de aardappelen en boen de wortels schoon. Snijd de aardappelen en wortel in kleine blokjes. Sn... Lees verder
    Sushi met zalm en komkommer
    Kook de rijst volgens de gebruiksanwijzing op de verpakking. Meng de azijn met de suiker, het zout e... Lees verder
    Chinese fondue
    De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder
    (Rode) Mul in een pakketje
    Verwarm de oven voor op 190 ÂēC.
    Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder
    Lauwwarme zeebaarssalade
    Maak een mooie salade van diverse soorten en besprenkel dit met de cassisdressing. Verwarm de oven v... Lees verder
    Makreel-aardappelslaatje met mosterdsaus
    Schil de aardappelen en snijd ze in achten. Kook ze in een laagje koud water met een snufje zout gaa... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden