Forel

Snijd de broodjes open en beleg de twee helften met tuinkers. Snijd de forelfilets in repen en leg ze op de broodjes. Meng knoflook, citroenrasp, citroensap en peper door de mayonaise. Schep de citroenmayonaise op de forel. Rijg een trostomaat aan een prikker en steek de andere broodhelften op de broodjes.


 
Broodje gerookte forel
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 590 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 150 gram gerookte forelfilet
  • 2 meergranen pistolets
  • 1 bakje tuinkers
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 1 citroen - geraspte schil en sap
  • 2 kleine trostomaatjes


  • Snijd de broodjes open en beleg de twee helften met tuinkers. Snijd de forelfilets in repen en leg ze op de broodjes. Meng knoflook, citroenrasp, citroensap en peper door de mayonaise. Schep de citroenmayonaise op de forel. Rijg een trostomaat aan een prikker en steek de andere broodhelften op de broodjes.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Ravioli van hand gepelde Hollandse garnalen
    Spinazie ricotta massa
    Knoflook snipperen en aanzetten, af laten koelen en vervolgens ricotta, ... Lees verder
    Wraphapje met garnalensalade
    Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Dar├ęgal), 2 gedroogde... Lees verder
    Gepocheerde rode poon met mosterdsaus
    Spoel de visfilets onder de koude kraan af. Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook... Lees verder
    Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
    Verwarm de oven voor op 200┬░ C.
    Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder
    Gegrilde zeebaars met rode uien- kruidenmarmelade
    Bestrijk de zeebaarsfilets met chiliolie. Sprenkel er citroensap over en strooi er peper en zout ove... Lees verder
    Scholfilets met amandelen en munt
    Verwarm de oven voor op 220 ┬░C. Wrijf de scholfilets in met zout en peper en bestrijk de witte kant... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden