Forel

Snijd de broodjes open en beleg de twee helften met tuinkers. Snijd de forelfilets in repen en leg ze op de broodjes. Meng knoflook, citroenrasp, citroensap en peper door de mayonaise. Schep de citroenmayonaise op de forel. Rijg een trostomaat aan een prikker en steek de andere broodhelften op de broodjes.


 
Broodje gerookte forel
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 590 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 150 gram gerookte forelfilet
  • 2 meergranen pistolets
  • 1 bakje tuinkers
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 1 citroen - geraspte schil en sap
  • 2 kleine trostomaatjes


  • Snijd de broodjes open en beleg de twee helften met tuinkers. Snijd de forelfilets in repen en leg ze op de broodjes. Meng knoflook, citroenrasp, citroensap en peper door de mayonaise. Schep de citroenmayonaise op de forel. Rijg een trostomaat aan een prikker en steek de andere broodhelften op de broodjes.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Ravioli van hand gepelde Hollandse garnalen
    Spinazie ricotta massa
    Knoflook snipperen en aanzetten, af laten koelen en vervolgens ricotta, ... Lees verder
    (Rode) Mul in een pakketje
    Verwarm de oven voor op 190 ┬║C.
    Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder
    Roodbaarspakketjes met Oosterse groenten
    Verwarm de oven voor op 200┬░C.
    Spoel de roodbaarsfilets af onder de koude kraan en dep ze dro... Lees verder
    Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd
    Snijd de kabeljauw in 2 gelijke stukken en bestrooi ze met zout en peper. Wentel de stukken door de ... Lees verder
    Gegrilde langoustines met citroenpartjes
    Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van ... Lees verder
    Zeewolf in een krokant jasje
    Dep de visfilets droog met keukenpapier en kruid ze met peper en zout naar smaak. Hak de bieslook en... Lees verder
    Rolmops op knolselderijsalade
    Besprenkel de selderijreepjes met 1 eetlepel citroensap en blancheer ze 1-2 minuten in een pan met r... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden