|
|
|
|
|
Mediterrane kibbeling met paprika |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 380 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
500 gram kibbeling 1 rode paprika 1 gele paprika 4 eetlepels olijfolie ½ eetlepel chilipoeder 1 eetlepel fijngehakte Provençaalse kruiden (vers of gedroogd) zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de grill in de oven voor. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in grove stukken. Roer in een kommetje de olie met chilipoeder en de Provençaalse kruiden door elkaar. Schep op een bakblik de paprikastukken en de helft van het oliemengsel door elkaar. Schuif het bakblik 15 cm onder de hete grill en rooster de paprika stukken ca. 3 minuten. Bestrijk intussen de kibbeling met de rest van het oliemengsel. Schep de paprikastukken goed om en leg de kibbeling ertussen. Rooster de paprika en de kibbeling nog 3-5 minuten tot de paprika gaar is en de kibbeling krokant en warm is.
Lekker met aardappelpuree en een frisse salade.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Flan van Hollandse garnalen met crunch van aardappel
Pel de Hollandse garnalen. Maak een bouillon door de garnaalpellen in een kookpot, gevuld met water,... Lees verder |
|
Kabeljauw in bierbeslag
Snijd de kabeljauw in 12 stukken, besprenkel ze met sinaasappelsap en strooi er zout en royaal peper... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Garnalen in knoflooksaus
Snijd de lente-uitjes in smalle ringen. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Smelt de boter in e... Lees verder |
|
Kabeljauw in bierbeslag
Snijd de kabeljauw in 12 stukken, besprenkel ze met sinaasappelsap en strooi er zout en royaal peper... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |