|
|
|
|
|
|
|
• Ovengerecht voor 2 personen personen; 250 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
300 gram meervalfilet 30 gram boter 2 uien 2 eetlepels gehakte peterselie 2 citroenen halve groene paprika zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Was de filets onder de koude kraan, dep ze droog met keukenpapier en bestrooi de filets licht met zout en peper. Beboter een ovenvaste schaal met 10 gram boter en beleg deze achtereenvolgens met in ringen gesneden ui, peterselie, plakjes schoongeboende citroen, meervalfilet, klontjes resterende boter, plakjes citroen, ringen ui, gehakte peterselie en tot slot blokjes paprika. Bestrooi de schotel met versgemalen peper en zet deze, afgedekt met aluminiumfolie in de voorverwarmde over (225C). Laat de meerval in 25 minuten gaar worden.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Lasagne met tomaat-tonijnsaus
Kook de broccoli met zout en giet af. Verwarm de pastasaus samen met 1 blikje tonijn en de broccoli.... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Gefrituurde calamares
De kop met ingewanden uit de calamares trekken. De zak in de lengte opensnijden en het velletje visv... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |