Paling

Hak de Amsterdamse uien grof. Meng de kwark met de dille, de grofgehakte Amsterdamse uien en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de puntjes overlangs open. Besmeer de puntjes met de dillekwark en leg op elk 2 blaadjes sla een stukje van de palingfilets. Leg de broodjes in een trommel en zet deze in de picknickmand.


 
Broodje gerookte paling met dillekwark
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 315 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 200 gram gerookte palingfilet
  • 8 Amsterdamse uitjes
  • 8 eetlepels kwark
  • 2 eetlepels fijngehakte dille
  • 4 zachte witte puntjes
  • 8 blaadjes sla
  • Zout en peper


  • Hak de Amsterdamse uien grof. Meng de kwark met de dille, de grofgehakte Amsterdamse uien en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de puntjes overlangs open. Besmeer de puntjes met de dillekwark en leg op elk 2 blaadjes sla een stukje van de palingfilets. Leg de broodjes in een trommel en zet deze in de picknickmand.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen
    Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook heel zachtjes glazig. Schep de aardapp... Lees verder
    Gepocheerde rode poon met mosterdsaus
    Spoel de visfilets onder de koude kraan af. Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook... Lees verder
    Garnalenroerei met truffel geserveerd in brood
    Breek de eieren boven een beslagkom, klop ze vervolgens los met Ā± 6 eetlepels room of melk. Maak he... Lees verder
    Salade met gerookte zalm
    Snijd de ui en paprika in kleine stukjes. Roer dit door elkaar. Doe voor de dressing de appelazijn i... Lees verder
    Vissalade met voorjaarsgroenten
    Kook de krieltjes in een laagje water met een snufje zout in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en laten ... Lees verder
    Roerbakscholfilet schotel van Bram en Aaltje
    Voorbereiding:
    de scholfilet marineren en anderhalf uur afgedekt wegzetten in de koelkast.
    ... Lees verder
    Sushi met zalm en komkommer
    Kook de rijst volgens de gebruiksanwijzing op de verpakking. Meng de azijn met de suiker, het zout e... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden