Paling

Komkommer in plakjes snijden. In kommetje mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar roeren. Pistoletjes opensnijden en snijvlakken bestrijken met mosterdmayonaise. Blaadjes sla over onderkant van pistoletjes verdelen. Hierover plakjes paling en komkommer verdelen. Bovenkant van broodjes erop leggen.


 
Broodje paling
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 330 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram gerookte palingfilet
  • stuk komkommer
  • 3 eetlepels yoghurtmayonaise
  • 1 eetlepel milde (Zaanse) mosterd
  • 2 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries van Dar√©gal)
  • 2 meergranen pistoletjes
  • 4 blaadjes lollo rosso of kropsla


  • Komkommer in plakjes snijden. In kommetje mayonaise, mosterd en peterselie door elkaar roeren. Pistoletjes opensnijden en snijvlakken bestrijken met mosterdmayonaise. Blaadjes sla over onderkant van pistoletjes verdelen. Hierover plakjes paling en komkommer verdelen. Bovenkant van broodjes erop leggen.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Tilapia met gedroogde tomaat en basilicum
    Verwarm de grill voor. Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8-10 minuten onder de grill.... Lees verder
    Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
    Verwarm de oven voor op 200¬į C.
    Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder
    Gebakken wijting met kruidige groenten
    Wrijf de wijtingen aan de buitenkant en in de buikholte in met wat citroensap, wat zout en versgemal... Lees verder
    Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten
    Verwarm de oven voor op 220 C.
    Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukj... Lees verder
    Gebakken scholfilet met tomaat en kappertjes
    Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd d... Lees verder
    Broodje zalm
    Giet de zalm af en verwijder velletjes en graatjes. Snijd de tomaten in ragfijne reepjes en de olijv... Lees verder
    Sushi met zalm en komkommer
    Kook de rijst volgens de gebruiksanwijzing op de verpakking. Meng de azijn met de suiker, het zout e... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden