|
|
|
|
|
Gegrilleerde poon met knoflook en tijm |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 153 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 rode ponen 1 theelepel sinaasappelsap 2 teentjes knoflook 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel zout slaolie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de vissen onder de koude kraan af en dep ze daarna droog. Wrijf de vis in met sinaasappelsap, de fijngeperste teentjes knoflook, de tijm en het zout. Laat de vis onder de hete grill rondom bruin en gaar worden (7-8 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).
Lekker met knoflooksaus, gebakken aardappelen en sperziebonen.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Lunchsalade met haring en bietjes
Klop in een kommetje het citroensap met 2 eetlepels water, de mosterd, de olijfolie en peterselie to... Lees verder |
|
Mediterrane maaltijdsalade met langoustines
Verwarm de oven voor op 175 ËšC. Schep de blokjes brood in een bakblik om met 1 eetlepel olijfolie e... Lees verder |
|
Gegrilde roodbaarsfilet met kruidige couscous
Spoel de roodbaarsfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Pers de citroen uit. Bestrijk de ... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Zeebaarsfilet met mosterdglazuur
Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruin... Lees verder |
|
Rode poon met citroen en rozemarijn
Verwarm de barbecue of de oven op 200 °C voor.
Spoel de rode ponen af onder koud water en dep... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |