|
|
|
|
|
Rode poon met citroen en rozemarijn |
|
|
• Ovengerecht voor 4 personen personen; 190 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 panklare rode ponen (Ć 200 gram) 1 citroen 4 takjes rozemarijn 1 grote rode ui 4 tomaten 2 eetlepels (basilicum)olie zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de barbecue of de oven op 200 Ā°C voor.
Spoel de rode ponen af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrooi ze met zout en peper. Boen de citroen schoon en snijd hem in dunne plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Snijd de tomaten in plakjes. Spreid 4 stukken aluminiumfolie van 30 x 30 cm uit en leg de plakjes tomaat en de uiringen in het midden. Strooi er wat zout en peper over. Zet de rode ponen in het midden en leg de plakjes citroen en takjes rozemarijn erop. Sprenkel de basilicumolie erover. Vouw de folie rond de vissen naar boven en vouw het als pakketjes dicht. Laat de vispakketjes op de barbecue of in de oven in ca. 15-20 minuten gaar worden.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en āplukā de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselderij
Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Snijd de rode ui in dunne partjes. H... Lees verder |
|
Ravioli van hand gepelde Hollandse garnalen
Spinazie ricotta massa
Knoflook snipperen en aanzetten, af laten koelen en vervolgens ricotta, ... Lees verder |
|
Franse pistoletjes met garnalensalade
Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en... Lees verder |
|
Lauwwarme zeebaarssalade
Maak een mooie salade van diverse soorten en besprenkel dit met de cassisdressing. Verwarm de oven v... Lees verder |
|
Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus
Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de ontdooide garnalen droog met ke... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |