Schol

Verwarm de oven voor op 180┬░C.
Spoel de scholfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Leg de filets in een ovenschaal en bestrooi ze met peper en zout. Meng de cr├Ęme fra├«che met de mosterd en kappertjes en verdeel het over de scholfilets. Laat het gerecht in de oven in 15 minuten gaar worden.

Lekker met gebakken aardappeltjes en salade.


 
Scholfilet met kappertjes uit de oven
• Ovengerecht voor 2 personen personen; 380 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 300 gram scholfilet
  • 1 bekertje cr├Ęme fra├«che
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels kappertjes
  • zout en peper


  • Verwarm de oven voor op 180┬░C.
    Spoel de scholfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Leg de filets in een ovenschaal en bestrooi ze met peper en zout. Meng de cr├Ęme fra├«che met de mosterd en kappertjes en verdeel het over de scholfilets. Laat het gerecht in de oven in 15 minuten gaar worden.

    Lekker met gebakken aardappeltjes en salade.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Garnalenrolletjes met gerookte zalm
    De garnalen mengen met creme fraiche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus. Dit k... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Tagliatelle met mosselen, basilicum en pijnboompitten
    Kook de tagliatelle in ruim kokend water met een snufje zout gaar (kooktijd 10-15 minuten, volgens d... Lees verder
    Gegrilde langoustines met citroenpartjes
    Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van ... Lees verder
    Zeewolf in een krokant jasje
    Dep de visfilets droog met keukenpapier en kruid ze met peper en zout naar smaak. Hak de bieslook en... Lees verder
    Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
    Verhit 2 eetlepels olie in een sauspan en fruit de ui en knoflook heel zachtjes glazig. Roer de saff... Lees verder
    Rolmops op knolselderijsalade
    Besprenkel de selderijreepjes met 1 eetlepel citroensap en blancheer ze 1-2 minuten in een pan met r... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden