|
|
|
|
|
|
|
• BBQ gerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 moten zalmfilet gemengde (diepvries) roerbakgroenten kruidenboter viskruiden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strijk 4 stukken aluminiumfolie in met een laag kruidenboter. Let er op dat de stukken folie groot genoeg zijn om de moten zalm met groenten dicht te kunnen vouwen. Leg hierop de moten zalm bestreken met viskruiden. Leg op de zalm een laag roerbakgroenten. Bedek de roerbakgroenten met wat kruidenboter.
Vouw een pakketje van de folie, zodat de zalm met groenten helemaal ingepakt is. Laat het pakketje in 15 minuten gaar worden op de barbecue.
Ingezonden door: Anja uit Haelen
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Garnalen in knoflooksaus
Snijd de lente-uitjes in smalle ringen. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Smelt de boter in e... Lees verder |
|
Gevulde eieren met zalm
Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren ... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | |