Tarbot

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel. Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets). Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook. Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.

Lekker met snijbonen en patat friet.


 
Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 225 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 4 stukken tarbotfilet (├á 150 gram)
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel slaolie
  • mosterd
  • 6 eetlepels Yogonaise
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook


  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel. Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets). Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook. Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.

    Lekker met snijbonen en patat friet.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
    Verwarm de oven voor op 200┬░ C.
    Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Hollandse garnalen met eieren, shiso en dadels
    Stoof de versnipperde ui in 100 g water en voeg het dadelsap, de shisoblaadjes, de gember en de dade... Lees verder
    Gevulde zalmforel
    Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil eraf. Pers een halve sinaasappel uit. Roer in een... Lees verder
    Gegrilde langoustines met citroenpartjes
    Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van ... Lees verder
    Gegratineerde griet met kaas en mosterd
    Verwarm de oven voor op 180┬░ C.
    Spoel de visfilets af onder stromend koud water en dep ze dro... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden