|
|
|
|
|
Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 225 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 stukken tarbotfilet (Ã 150 gram) 1 citroen 1 eetlepel slaolie mosterd 6 eetlepels Yogonaise 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel. Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets). Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook. Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.
Lekker met snijbonen en patat friet.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
Verwarm de oven voor op 200° C.
Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Vissticks
Spoel de kabeljauwfilets af onder de koude kraan en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de kabeljau... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Salade caprese met garnalen
1 Leg de tomaat en de mozzarella op 4 borden. Meng voor de dressing de pesto met de mayonaise, de cr... Lees verder |
|
Sandwich met spekbokking
1. Besmeer het brood met boter. Was de postelein en schud het water eraf. Pel
de ui en snijd de... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |