Tarbot

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel. Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets). Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook. Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.

Lekker met snijbonen en patat friet.


 
Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 225 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 4 stukken tarbotfilet (├á 150 gram)
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel slaolie
  • mosterd
  • 6 eetlepels Yogonaise
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook


  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Meng de olie met 1/2 eetlepel mosterd en bestrijk de visfilets met dit mengsel. Leg de visfilets op het rooster van de grill en laat ze onder de hete grill aan beide kanten bruin en gaar worden (ca. 10 minuten, afhankelijk van de dikte van de visfilets). Meng ondertussen de Yogonaise met 1 eetlepel mosterd en de bieslook. Serveer de vis met partjes citroen en de mosterdmayonaise.

    Lekker met snijbonen en patat friet.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Knapperige tortilla's met roze garnalen en avocado
    Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringet... Lees verder
    Schelvis met uitjes uit de oven
    Verwarm de oven voor op 200 ┬░C. Kook de wortelblokjes 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water ... Lees verder
    Vispakketjes van de barbecue
    Verdeel op 4 dubbele vellen aluminiumfolie (30 x 30 cm.) de wortel en de prei, schik daarop de in bl... Lees verder
    Pappardelle met langoustines
    Pel de langoustines: trek eerst de kop eraf, kraak dan de schaal rond het lijfje een beetje en pel d... Lees verder
    Gestoofde wijtingfilet met appel en ui
    Verwarm de oven voor op 200 ┬║C.

    Pel en snipper de ui. Schil de appel en snijd het vruchtv... Lees verder
    Salade-wrapper met Hollandse garnalen en sesamdressing
    Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan boven een matig hoog vuur al roerende goudbruin. Laat h... Lees verder
    Gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten
    Verwarm de ovengrill voor. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 eetlepel oranje schil af. Hak de ... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden