|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
1 blikje tonijn op water of olie 1 ui 1 teen knoflook 2 augurken 2 eetlepels mayonaise snufje oregano zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd de ui en de augurk fijn en pers de teen knoflook erdoor. Voeg iets peper, zout en oregano toe en meng de mayonaise erdoor. Doe dit mengsel tenslotte door de uitgelekte tonijn en serveer dit op toast bij de borrel.
Ingezonden recept door Karin Denekamp uit Deventer
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Hollands garnalen-tartaartje met waterkers
Houd 2 el garnalen apart voor de garnering. Hak de helft van de rest van de garnalen fijn.
... Lees verder |
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en āplukā de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Roggebrood met appelsalsa en paling
Snipper 1 geschilde appel en meng er 1 eetlepel citroensap, Ā½ eetlepel gembersiroop en 1 eetlepel f... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |