|
|
|
|
|
|
|
• Hoofdgerecht voor 1 persoon personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
60 gram dun gesneden zeebaars diverse soorten sla crème de Cassisdressing
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maak een mooie salade van diverse soorten en besprenkel dit met de cassisdressing. Verwarm de oven voor op 200 graden en doe de dun gesneden zeebaars op een bakplaat in de oven. Let op dat de vis niet te gaar wordt, ze moet nog een beetje glazig zijn. Haal uit de oven en leg op de salade.
Ingezonden door Ron Deelen
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Roergebakken mosselen met gedroogde tomaat
Was de mosselen. Hak de prei, de bladselderij en de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in ree... Lees verder |
|
Tomatencurry met gamba's
Laat de gamba’s eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog. Pel de gamba’s en ... Lees verder |
|
Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen
Spoel de kabeljauwfilet af onder de koude kraan en dep hem droog. Snijd de kabeljauwfilet in stukken... Lees verder |
|
Courtbouillon
Spoel de visresten even af onder koud water. Verhit de olie en fruit hierin de groenten behalve de u... Lees verder |
|
Garnalen in knoflooksaus
Snijd de lente-uitjes in smalle ringen. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Smelt de boter in e... Lees verder |
|
Gegrilleerde tarbot met mosterdmayonaise
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de citroen in partjes. Spoel de visfilets af onder ... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |