|
|
|
|
|
Zeebaarsfilet met mosterdglazuur |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 265 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 zeebaarsfilets met huid (Ã 200 gram) zwarte peper (versgemalen) zeezout (gemalen) 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepes grove mosterd 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel dille (gehakt) 1 eetlepel bruine basterdsuiker enkele takjes trostomaten
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruine basterdsuiker. Bestrijk de vis licht met dit mengsel. Leg de zeebaars met de huidzijde op het rooster van de barbecue of gebruik een grillpan. Rooster de vis 12-15 minuten afhankelijk van de dikte en bestrijk deze tijdens het roosteren met mosterdglazuur. Leg als de vis te donker wordt een stukje aluminiumfolie onder de vis op het rooster. Leg de trostomaten ernaast op het rooster en laat ze garen.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Schol met tomaten-olijvensaus en courgette
Verhit voor de tomaten-olijvensaus 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 gesnipperde ui en 2 geper... Lees verder |
|
Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa
Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruc... Lees verder |
|
Roodbaars met groente uit de oven
Verwarm de oven voor op 200 graden ºC.
Wrijf de roodbaarsfilets in met citroensap, zout en pe... Lees verder |
|
Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus
Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de ontdooide garnalen droog met ke... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Gegratineerde tongrolletjes uit de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd en was de prei. Doe de prei in een vergiet en schenk er... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |