Hollandse garnaal

Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop


 
Franse pistoletjes met garnalensalade
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 265 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 4 eetlepels magere yoghurt
  • 2 eetlepels halvanaise
  • Ā½ theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 pistoletjes
  • 2 blaadjes sla


  • Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Courgette carpaccio met zeekraal en gegrilde mul en muntdressing
    Meng in een kom het sinaasappelsap met de sinaasappelrasp, 3 eetlepels olijfolie en wat zout en pepe... Lees verder
    Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
    Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water met een snufje zout beetgaar (ca. 5 minuten, afhankelij... Lees verder
    Mediterrane garnalenspiesen
    Laat de garnalen ontdooien. Pel de garnalen en maak ze schoon. Boen de sinaasappel schoon en rasp de... Lees verder
    Griet met paddestoelen en dragon
    Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder
    Zachtgegaarde schelvis met amandelen
    Verwarm de oven voor op 180Ā° C. Snijd de bieslook fijn. Snijd elke witlof in de lengte in vieren. L... Lees verder
    Griet met paddestoelen en dragon
    Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden