Hollandse garnaal

Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop


 
Franse pistoletjes met garnalensalade
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 265 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 4 eetlepels magere yoghurt
  • 2 eetlepels halvanaise
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 pistoletjes
  • 2 blaadjes sla


  • Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Verschillende vishapjes
    Gevulde tomaten met haring
    Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit en bestrooi de binnenkant... Lees verder
    Hollandse garnalencocktail
    Was de sla en bewaar 4 bladeren. Snijd de rest van de sla in stukjes. Verwijder zaadjes uit de tomat... Lees verder
    Lauwwarme zeebaarssalade
    Maak een mooie salade van diverse soorten en besprenkel dit met de cassisdressing. Verwarm de oven v... Lees verder
    Gemarineerde haringrolletjes met augurk
    Meng in een pan (geen aluminium) de honing met de wijn, azijn, mosterdzaadjes en peperkorrels. Voeg ... Lees verder
    Tomatencurry met gamba's
    Laat de gamba’s eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog. Pel de gamba’s en ... Lees verder
    Mini pasteibakjes met garnalenragout
    Verwarm 1 pakje mini pasteibakjes in de oven. Verwarm de verse roomkaas met 2-3 eetlepels room, en v... Lees verder
    Volkorencrostini met haring en appelcrème
    Snijd de sneetjes brood diagonaal in vieren. Meng kwark, knoflook, sjalotje, appel, peper en peterse... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden