Hollandse garnaal

Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop


 
Franse pistoletjes met garnalensalade
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 265 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 4 eetlepels magere yoghurt
  • 2 eetlepels halvanaise
  • Ā½ theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 pistoletjes
  • 2 blaadjes sla


  • Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Sprotjes met frisse salade
    1. Snijd de onderkant van de stengels bleekselderij. Pluk de gele blaadjes en laat
    ze in een ko... Lees verder
    Boerensandwich met haring en radijs
    Snijd de haringen in repen van 3 cm breed. Meng de mierikswortel door de zuivelspread. Snijd de radi... Lees verder
    Gegratineerde griet met kaas en mosterd
    Verwarm de oven voor op 180Ā° C.
    Spoel de visfilets af onder stromend koud water en dep ze dro... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Gourmet met vis
    Vis is lekker snel klaar. Vandaar dat het bij uitstek geschikt is om mee te gourmetten en (steen)gri... Lees verder
    Hollandse garnalentorentjes met mosterd-mayonaise
    Leg de tomaten 12 tellen in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze, ver... Lees verder
    Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
    Verwarm de oven voor op 200Ā° C.
    Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden