Hollandse garnaal

Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop


 
Franse pistoletjes met garnalensalade
• Lunchgerecht voor 2 personen personen; 265 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 4 eetlepels magere yoghurt
  • 2 eetlepels halvanaise
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 pistoletjes
  • 2 blaadjes sla


  • Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Vissalade met voorjaarsgroenten
    Kook de krieltjes in een laagje water met een snufje zout in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en laten ... Lees verder
    Tonijnsalade op toast
    Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder
    Bruschetta met sardinetapenade en rucola
    Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Leg de tomaatjes op een bakplaat. Besprenkel ze met 1,5 el olijfol... Lees verder
    Roodbaarsfilet met tapenade van olijven en gedroogde tomaten
    Verwarm de oven voor op 180° C.
    Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. P... Lees verder
    (Rode) Mul in een pakketje
    Verwarm de oven voor op 190 ºC.
    Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden