|
|
 |
|
 |
|
 |
• Borrelhapje / Amuse voor 10 of meer personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
 |
Ingrediënten: |
|
1 blik of potje artisjokharten, à 225 gram 1/2 groene paprika 1 teen knoflook 2 eetlepels fijngesneden (blad)peterselie 2 gedroogde tomaten op olie, uitgelekt, in reepjes 2 kuipjes vispaté zalm met citroen 125 gram 1 pakje toastjes
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
Laat de artisjokken uitlekken en snijd ze in grove stukken. Snijd de paprika in piepkleine blokjes. Pureer de artisjok, knoflook, peterselie en gedroogde tomaten in een keukenmachine of met de staafmixer en meng met de vispaté en bijna alle paprika. Breng op smaak met peper en eventueel nog wat zout. Serveer op de toastjes en garneer met wat groene paprikablokjes.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Franse pistoletjes met garnalensalade
Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en... Lees verder |
|
Gerookte palingsalade met pasta en asperges
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in de visbouillon waaraan olijfolie is toegev... Lees verder |
|
Indiase kibbeling met roerbakgroenten
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de groent... Lees verder |
|
Gegrilde zalm met mosterdsaus
Spoel de zalmmoten af onder koud stromend water en dep ze droog. Besprenkel ze met citroensap. Verwa... Lees verder |
|
Tilapiaburgers met kruidensaus
Meng in een schaaltje de yoghurt met mayonaise, bieslook en uitjes. Breng het sausje op smaak met zo... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |