|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 10 of meer personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
1 eetlepel olijfolie 1/4 kleine courgette, in 12 dunne plakjes 1 kuipje vispaté tonijn of een van de andere smaken vispaté 125 gram 4 blaadjes bittere sla (raddicchio of witlof) 12 krokant toastjes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak daarin de courgetteplakjes in 2 minuten goudbruin. Roer intussen de vispaté tonijn los. Scheur de sla in mooie stukjes die op de toastjes passen. Leg op elk toastje 1 courgetteplakje en een blaadje sla en schep er wat vispaté op. Serveer direct.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa
Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruc... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Gestoofde forel met bieslooksaus
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet een ovenschaal in met de helft van de boter. Spoel de stuk... Lees verder |
|
Tomatencurry met gamba's
Laat de gamba’s eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog. Pel de gamba’s en ... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |