|
|
|
|
|
Griekse garnalensalade in minipaprika's |
|
|
• Voorgerecht voor 4 personen personen; 255 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
150 gram Hollandse garnalen 2 rode, 2 gele en 2 groene minipaprika's 150 gram gemarineerde fetakaas met olijven 4 eetlepels knoflooksaus 50 gram fijne veldsla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halveer de minipaprika's en verwijder de zaadlijsten. Kook de halve paprika's 3 minuten in ruim kokend water met een snufje zout. Leg ze in een schaal met koud water. Hak de gemarineerde fetakaas met olijven in kleine stukjes en meng ze met de garnalen. Dep de halve paprika's droog met keukenpapier, zet ze op 4 borden: van elke kleur 1 op elk bord. Schep in elke halve paprika een lepeltje knoflooksaus. Leg er een plukje veldsla op en verdeel de garnalensalade erover.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Lauwwarme kruidensalade met zalmforel
Leg de visfilets naast elkaar in een magnetronschaal. Sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en str... Lees verder |
|
Tomaatjes gevuld met avocado en Hollandse garnalen
Halveer 6 kleine, stevige tomaten, hol ze uit en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier. Schil ... Lees verder |
|
Risotto met roergebakken tijgergarnalen
Laat de tijgergarnalen eventueel ontdooien. Pel en snipper de ui. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in e... Lees verder |
|
Rode poon met citroen en rozemarijn
Verwarm de barbecue of de oven op 200 °C voor.
Spoel de rode ponen af onder koud water en dep... Lees verder |
|
Verschillende vishapjes
Gevulde tomaten met haring
Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit en bestrooi de binnenkant... Lees verder |
|
Zeewolf met rode paprikasaus en lamsoor
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de paprika in stukjes. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |