|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 10 of meer personen personen; 110 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
200 g zeewolffilet 5 plakjes roomboter bladerdeeg â ontdooid 100 g (verse) groene pesto 4 tomaten â in plakjes 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge met kruiden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de oven voor op 225 ÂșC. Snijd de zeewolffilet in dunne plakjes. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren en leg de vierkantjes op een ingevette bakplaat. Bestrijk ze met pesto en leg de plakjes tomaat en zeewolf erop. Strooi er wat zout en peper over en sprenkel er wat kruidenolie over. Bak de taartjes in de oven in 10 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze lauwwarm.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gebakken kabeljauw met sinaasappel-tomatensaus
Spoel de kabeljauw af onder koud stromend water en dep deze droog. Strooi de bloem op een bord en me... Lees verder |
|
Gestoomde heilbotfilet met basilicumsaus
Wrijf de peperkorrels in een vijzel fijn. Schaaf van de komkommer of courgette 8 mooi dunne, lange l... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen
Spoel de kabeljauwfilet af onder de koude kraan en dep hem droog. Snijd de kabeljauwfilet in stukken... Lees verder |
|
Gebakken scholfilet met tomaat en kappertjes
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd d... Lees verder |
|
Kabeljauwschotel met frisse voorjaarsgroenten
Verwarm de oven voor op 180 C.
Schil de asperges. Snijd de asperges in schuine plakjes van œ c... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |