Haring

Snijd de sneetjes brood diagonaal in vieren. Meng kwark, knoflook, sjalotje, appel, peper en peterselie. Besmeer de crostini’s hiermee. Leg de haringrepen erop en garneer met plakjes radijs.


 
Volkorencrostini met haring en appelcrème
• Borrelhapje / Amuse voor 10 of meer personen personen; 60 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 3 zoute haringen – in repen
  • 3 sneetjes volkorenbrood - zonder korst, geroosterd
  • 100 g kwark
  • 1 teentje knoflook - geperst
  • 1 sjalotje - geraspt of fijngesnipperd
  • 1/2 appel - geraspt
  • 2 eetlepels peterselie - gehakt; vers of diepvries
  • enkele radijsjes – in plakjes


  • Snijd de sneetjes brood diagonaal in vieren. Meng kwark, knoflook, sjalotje, appel, peper en peterselie. Besmeer de crostini’s hiermee. Leg de haringrepen erop en garneer met plakjes radijs.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Spaans visstoofpannetje met tarbot
    Verhit in een braad- of hapjespan de olijfolie. Fruit de knoflook. Bak de paprika en snijbonen 2 min... Lees verder
    Indische lekkerbeksandwich
    Verwarm de oven voor op 160ÂşC.
    Leg de lekkerbekjes naast elkaar in een ovenvaste schaal of op... Lees verder
    Bonen-tonijnsalade met ui
    Klop voor de dressing de mosterd, olijfolie, de ui, knoflook en wijnazijn goed door elkaar. Spoel de... Lees verder
    Knapperige tortilla's met roze garnalen en avocado
    Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringet... Lees verder
    Bruschetta met gemarineerde paling
    Snijd de bosuitjes in ringetjes. Roer in een kom de wijn met het citroensap, de olijfolie, de uiring... Lees verder
    Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd
    Snijd de kabeljauw in 2 gelijke stukken en bestrooi ze met zout en peper. Wentel de stukken door de ... Lees verder
    Kabeljauwfilet in Siciliaanse tomatensaus
    Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hap... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden