|
|
|
|
|
Volkorencrostini met haring en appelcrème |
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 10 of meer personen personen; 60 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
3 zoute haringen – in repen 3 sneetjes volkorenbrood - zonder korst, geroosterd 100 g kwark 1 teentje knoflook - geperst 1 sjalotje - geraspt of fijngesnipperd 1/2 appel - geraspt 2 eetlepels peterselie - gehakt; vers of diepvries enkele radijsjes – in plakjes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd de sneetjes brood diagonaal in vieren. Meng kwark, knoflook, sjalotje, appel, peper en peterselie. Besmeer de crostini’s hiermee. Leg de haringrepen erop en garneer met plakjes radijs.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ÂşC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
Mosselen in een saus van pruimtomaat
Verwarm in een ruime pan de helft van de olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook tot deze... Lees verder |
|
Garnalencocktail met komkommer
Schil de komkommer en snijd het stuk in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes eruit en snijd de k... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |