Hollandse garnaal

Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de paprika met knoflook in 3-4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten. Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.


 
Wrap met Hollandse garnalen
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 585 kCal
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 300 g Hollandse garnalen
  • 8 wraptortilla’s
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 gele paprika’s, in stukjes
  • 2 tenen knoflook, gehakt
  • 4-6 eetlepels milde salsa
  • (potje)
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 75 g veldsla


  • Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de paprika met knoflook in 3-4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten. Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Zeebaarsfilet met mosterdglazuur
    Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruin... Lees verder
    Brede lintpasta met spinazie en geroosterde zalmfilet
    Spoel de zalmfilets af onder koud water en dep ze goed droog. Bestrijk de zalmfilets met olie en laa... Lees verder
    Gegrilde zeebaars met rode uien- kruidenmarmelade
    Bestrijk de zeebaarsfilets met chiliolie. Sprenkel er citroensap over en strooi er peper en zout ove... Lees verder
    Tonijn-kaastosti met paprika
    Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk m... Lees verder
    Sushi met zalm en komkommer
    Kook de rijst volgens de gebruiksanwijzing op de verpakking. Meng de azijn met de suiker, het zout e... Lees verder
    Viscurry van nijlbaars
    Snijd de nijlbaarsfilet in gelijke moten en besprenkel ze met citroensap. Laat even intrekken en dep... Lees verder
    Gestoofde wijtingfilet met appel en ui
    Verwarm de oven voor op 200 ºC.

    Pel en snipper de ui. Schil de appel en snijd het vruchtv... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden