|
|
|
|
|
Wrap met Hollandse garnalen |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 585 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
300 g Hollandse garnalen 8 wraptortilla’s 2 eetlepels olijfolie 2 gele paprika’s, in stukjes 2 tenen knoflook, gehakt 4-6 eetlepels milde salsa (potje) 150 g Griekse yoghurt 75 g veldsla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de paprika met knoflook in 3-4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten. Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Gebakken wijtingfilet met zilveruitjes en augurk
Hak de augurk fijn. Was en droog de visfilets. Bestrooi deze met een beetje zout en de dille. Wentel... Lees verder |
|
Haringspiesje met gember-sojadip
Snijd de haringen los tot filets. Rijg ze zigzag, met uitjes ertussen, aan prikkers. Meng de overige... Lees verder |
|
Gebakken mul op doperwtenpuree
Bestrooi de mulfilets met zout en peper en besprenkel ze met citroensap. Laat de vissen zo even ligg... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |