Hollandse garnaal

Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Darégal), 2 gedroogde tomaatjes in dunne reepjes, 2 eetlepels mayonaise, snufje chilipoeder, zout en peper. Snijd uit 4 wraps elk 3 rondjes van 7-8 cm. Verdeel er in het midden plukjes veldsla en garnalensalade over. Vouw eerst de onderkant en dan de zijkanten over de vulling en zet de wraps rechtop in borrelglaasjes.


 
Wraphapje met garnalensalade
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 49 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  • 2 gedroogde tomaatjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • wraps (25 cm)
  • veldsla
  • chilipoeder
  • zout en peper


  • Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Dar√©gal), 2 gedroogde tomaatjes in dunne reepjes, 2 eetlepels mayonaise, snufje chilipoeder, zout en peper. Snijd uit 4 wraps elk 3 rondjes van 7-8 cm. Verdeel er in het midden plukjes veldsla en garnalensalade over. Vouw eerst de onderkant en dan de zijkanten over de vulling en zet de wraps rechtop in borrelglaasjes.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Gebakken scholfilet met tomaatjes
    Halveer de scholfilets in de lengte, spoel ze af onder stromend water en dep ze droog. Roer op een b... Lees verder
    Gourmet met vis
    Vis is lekker snel klaar. Vandaar dat het bij uitstek geschikt is om mee te gourmetten en (steen)gri... Lees verder
    Panini met zalm en geitenkaas
    Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun m... Lees verder
    Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten
    Verwarm de oven voor op 220 C.
    Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukj... Lees verder
    Provencaalse verse paling (stoofaal)
    Snijd de verse paling (stoofaal) in stukjes van 5 cm. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze me... Lees verder
    Gebakken kabeljauw met sinaasappel-tomatensaus
    Spoel de kabeljauw af onder koud stromend water en dep deze droog. Strooi de bloem op een bord en me... Lees verder
    Chinese fondue
    De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden