Hollandse garnaal

Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Darégal), 2 gedroogde tomaatjes in dunne reepjes, 2 eetlepels mayonaise, snufje chilipoeder, zout en peper. Snijd uit 4 wraps elk 3 rondjes van 7-8 cm. Verdeel er in het midden plukjes veldsla en garnalensalade over. Vouw eerst de onderkant en dan de zijkanten over de vulling en zet de wraps rechtop in borrelglaasjes.


 
Wraphapje met garnalensalade
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 49 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
  • 2 gedroogde tomaatjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • wraps (25 cm)
  • veldsla
  • chilipoeder
  • zout en peper


  • Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Dar√©gal), 2 gedroogde tomaatjes in dunne reepjes, 2 eetlepels mayonaise, snufje chilipoeder, zout en peper. Snijd uit 4 wraps elk 3 rondjes van 7-8 cm. Verdeel er in het midden plukjes veldsla en garnalensalade over. Vouw eerst de onderkant en dan de zijkanten over de vulling en zet de wraps rechtop in borrelglaasjes.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Pissaladière
    Kneed voor het pizzadeeg de mix met 180 ml handwarm water en de 1 eetlepel olijfolie in een kom tot ... Lees verder
    Lauwwarme zeebaarssalade
    Maak een mooie salade van diverse soorten en besprenkel dit met de cassisdressing. Verwarm de oven v... Lees verder
    Gegrilleerde poon met knoflook en tijm
    Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de vissen onder de koude kraan af en dep ze daarna ... Lees verder
    Verschillende vishapjes
    Gevulde tomaten met haring
    Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit en bestrooi de binnenkant... Lees verder
    Gestoofde forel met bieslooksaus
    Verwarm de oven voor op 200¬įC.
    Vet een ovenschaal in met de helft van de boter. Spoel de stuk... Lees verder
    Tortellinisalade met zalm en forel
    Kook de broccoliroosjes beetgaar in 4-5 minuten (of 2 minuten in de magnetron, afgedekt op 800 watt)... Lees verder
    Javaanse visspiesjes
    Snijd de zeewolf in stukjes van 2¬Ĺ cm. Rijg de stukjes zeewolf met daartussen de mosselen aan de s... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden