|
|
|
|
|
Garnalenragoût met rijst |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 594 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
400 gram Hollandse garnalen 2 preien 2 vleestomaten 400 gram (zilvervlies)rijst 2 eetlepels slaolie 2 zakjes witte saus 3 eetlepels fijngehakte kervel (vers of uit blik) 4 eetlepels zure room zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Was de preien en snijd ze in smalle ringen. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de preiringen 3 minuten in de hete olie. Voeg de tomaten toe en bak ze 2 minuten mee. Meng de rijst met het preimengsel en voeg zout en peper naar smaak toe. Houd de rijst warm. Bereid ook de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de kervel, de zure room, de garnalen, eventueel een snufje zout en een snufje peper door de saus. Verdeel de rijst over vier borden en schep de garnalenragout erover.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Roergebakken gamba's met tomaat en bleekselderij
Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes. Snijd de rode ui in dunne partjes. H... Lees verder |
|
Garnalenroerei met truffel geserveerd in brood
Breek de eieren boven een beslagkom, klop ze vervolgens los met ± 6 eetlepels room of melk. Maak he... Lees verder |
|
Broodje paling speciaal
Snijd de tomaatjes in dunne plakjes. Snijd de broodjes open, besmeer ze met de yoghurt en strooi de ... Lees verder |
|
Zalmtaartje met gorgonzola
Verwarm de oven voor op 225 ÂșC. Snijd de zalmfilet in dunne plakjes. Snijd de plakjes bladerdeeg in... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en âplukâ de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |