|
|
|
|
|
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 615 kCal |
• Bereidingstijd: 30 - 45 min |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 blikjes roze zalm (Ã 213 g), uitgelekt 12 sneetjes wit casinobrood 2 eieren 2 el olijfolie 8 plakjes bacon 8 blaadjes kropsla 2 tomaten, in plakjes 1/2 rode ui, in halve ringen 6 el yoghurtdressing (fles) 1 bosui, in ringetjes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 Rooster het brood in de broodrooster. Kook de eieren in 8 min hard. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de bacon knapperig uit. Maak intussen de zalm schoon en verdeel in stukjes. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
2 Leg op 4 borden een snee geroosterd brood. Beleg het brood met 4 slablaadjes, de tomaat en de ui. Leg er de bacon en helft van de zalm op. Schep er 3 el dressing op en bestrooi met zout en peper naar smaak. Dek af met 4 sneden brood.
3 Maak een 2e laag met de laatste 4 slablaadjes, de plakjes ei, de rest van de zalm, de laatste 3 el dressing en de bosui. Bestrooi met zout en peper en dek af met de laatste 4 sneden brood. Steek de zalmclubs vast met een prikker.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Geroosterde paprika’s met tonijn
Verwarm de oven voor op 220 ËšC. Giet de tonijn af en roer een beetje van de olie door het tomatensa... Lees verder |
|
Ovenschotel van makreel en aubergine
Snijd de aubergines in blokjes en bestrooi ze met zout, laat ze zo 10 minuten liggen. Verwarm de ove... Lees verder |
|
Wijting met cherrytomaatjes en aubergine uit de oven
Verwarm de oven voor op 200ËšC.
Bestrooi de blokjes aubergine met zout en laat ze 15 minuten z... Lees verder |
|
Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder |
|
Noedelsalade met garnalen en (rode) mul
Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking in visbouillon. Giet de noedels daarna af en ... Lees verder |
|
Risotto met roergebakken tijgergarnalen
Laat de tijgergarnalen eventueel ontdooien. Pel en snipper de ui. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in e... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |