|
|
|
|
|
Saltimbocca van rode poon |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 385 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
600 g rode poonfilet 8 blaadjes salie 8 plakjes parmaham 3 el olijfolie 1 citroen, in partjes cocktailprikkers
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 Dep de visfilets droog met keukenpapier. Leg de salieblaadjes op de visfilets en omwikkel ze met de ham. Steek de ham vast met een cocktailprikker.
2 Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de visfilets in 6-8 min. bruin en net gaar. Leg de visfilets op 4 borden.
3 Leg de partjes citroen in de pan. Bak de partjes citroen aan beide kanten goudbruin. Serveer de saltimbocca van rode poon met de gebakken citroen.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Gegrilde langoustines met citroenpartjes
Spoel de langoustines grondig af en snijd daarna elk exemplaar open aan de onderkant met behulp van ... Lees verder |
|
Pittige tilapiafilet met ananaschutney
Snipper de ui fijn. Giet de ananas af, vang het sap op. Snijd de ananas in kleine stukjes. Verhit 1 ... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
Leg 8 satéstokjes in water om verbranden tijdens het grillen te voorkomen. Meng voor de garnalenspi... Lees verder |
|
Kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas
Verwarm de oven voor op 180°C.
Spoel de kabeljauw af en dep deze droog. Snijd de vis in stukke... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |