Hollandse garnaal

De garnalen mengen met creme fraiche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus. Dit kan op smaak gebracht worden met zout en peper en daarna even op laten stijven in de koelkast (15 min.) De gerookte zalm per plakje uitleggen en het garnalenmengsel en op doen en er mooie rolletjes van maken. Garneren met nog enkele sprietjes bieslook of dille.

Lekker met een lekkere komkommersalade bij.

Ingezonden door Manon Lindeman uit Oudewater


 
Garnalenrolletjes met gerookte zalm
• Voorgerecht voor 4 personen personen;
• Bereidingstijd: 20 - 30 min.
Ingrediënten:
  • 300 gram Hollandse garnalen
  • 200 gram gerookte zalm (plakjes)
  • dressing:
  • 125 ml creme fraiche
  • 1 eetlepel dille
  • 1 eetlepel bieslook
  • 1 eetlepel sherry
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 theelepel worchestersaus
  • zout en peper


  • De garnalen mengen met creme fraiche, bieslook, dille, sherry, tomatenketchup, worchestersaus. Dit kan op smaak gebracht worden met zout en peper en daarna even op laten stijven in de koelkast (15 min.) De gerookte zalm per plakje uitleggen en het garnalenmengsel en op doen en er mooie rolletjes van maken. Garneren met nog enkele sprietjes bieslook of dille.

    Lekker met een lekkere komkommersalade bij.

    Ingezonden door Manon Lindeman uit Oudewater

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten
    Verwarm de oven voor op 220 C.
    Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukj... Lees verder
    Pittige tilapiafilet met ananaschutney
    Snipper de ui fijn. Giet de ananas af, vang het sap op. Snijd de ananas in kleine stukjes. Verhit 1 ... Lees verder
    Roodbaarspakketjes met Oosterse groenten
    Verwarm de oven voor op 200Ā°C.
    Spoel de roodbaarsfilets af onder de koude kraan en dep ze dro... Lees verder
    Mediterrane garnalenspiesen
    Laat de garnalen ontdooien. Pel de garnalen en maak ze schoon. Boen de sinaasappel schoon en rasp de... Lees verder
    Homemade makreel-/eiersalade wraps
    Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ā€˜plukā€™ de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder
    Gebakken kabeljauw met Griekse groenten
    Spoel de kabeljauwfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de courgettes in de lengte in v... Lees verder
    Griet met paddestoelen en dragon
    Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden