|
|
|
|
|
Crostini met heilbotrillettes |
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 335 kCal |
• Bereidingstijd: 10 - 20 min |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
250 g gerookte heilbotfilet ½ stokbrood 3 el olijfolie 2 el crème fraîche 1 sjalot, fijngesnipperd 2 tl kappertjes, fijngehakt 2-3 takjes kervel, grofgehakt 1-2 el citroensap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Snijd het stokbrood in dunne plakjes. Leg het brood op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie. Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven in 8-10 minuten goudbruin en krokant. Hak de heilbotfilet in de keukenmachine, de hakmolen van de staafmixer of met een scherp mes fijn. Roer er de crème fraîche, sjalot, kappertjes en kervel door. Breng op smaak met citroensap en peper. Besmeer de crostini met de heilbotrillettes. Strooi er eventueel nog wat extra kervel over.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Viskebab met tzatziki
Snijd de zalm in stukken. Maak de courgette en paprika schoon. Snijd de courgette in 12 plakken van ... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Thaise currysoep met Hollandse garnalen en kokosmelk
Hak de basilicumblaadjes fijn. Voor de soep: maak een garnalenfond met de gedroogde garnalen en de g... Lees verder |
|
Kabeljauwschotel met frisse voorjaarsgroenten
Verwarm de oven voor op 180 C.
Schil de asperges. Snijd de asperges in schuine plakjes van ½ c... Lees verder |
|
Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder |
|
Tonijn-kaastosti met paprika
Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk m... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |