|
|
|
|
|
Tortellinisalade met zalm en forel |
|
|
• Lunchgerecht voor 6 personen personen; 690 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
200 g gerookte zalm – in repen 200 g gerookte forel – in repen 400 g broccoli – in roosjes 400 g tortellini gevuld met kaas 1 bakje kerstomaatjes – gehalveerd 2 bolletjes mozzarella – in plakjes 100 ml olijfolie 50 ml witte wijnazijn of citroensap 2 eetlepels rode pesto 2 eetlepels basilicum – fijn gehakt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kook de broccoliroosjes beetgaar in 4-5 minuten (of 2 minuten in de magnetron, afgedekt op 800 watt). Giet ze af en spoel er koud water over. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet deze af en laat goed uitlekken. Schep de broccoli, tortellini, tomaatjes en mozzarella door elkaar. Voeg hier de zalm en forel bij. Meng de olijfolie, wijnazijn, pesto en basilicum en giet deze dressing over de salade. Lekker met ciabattabrood.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gegrilde zalmfilets met brede lintpasta en spinazie
Snijd de ui fijn. Dep de zalmfilets goed droog. Bestrijk de zalmfilets met olie en laat ze minstens ... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Gebakken kabeljauw met Griekse groenten
Spoel de kabeljauwfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de courgettes in de lengte in v... Lees verder |
|
Rogvleugelfilet met pittige spek-tijmdressing
1 Bestrooi de rogvleugelfilets met zout en peper. Verhit in een vis- of ruime koekenpan 2 el olijfol... Lees verder |
|
(Rode) Mul in een pakketje
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |