|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 gerookte palingen 100 g roomkaas 1 el mierikswortelroom sap van Ā½ citroen 1 el bieslook, geknipt crackers, voor erbij
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pocheer de palingen een paar minuten in een pan met net genoeg water om ze te bedekken. Neem ze uit het water, hak het palingvlees in een blender en mix de roomkaas, de mierikswortelroom en het citroensap erdoor. Roer de bieslook erdoor, voeg zout en peper toe en serveer met toastjes of crackers.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder |
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en āplukā de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
Gegratineerde griet met kaas en mosterd
Verwarm de oven voor op 180Ā° C.
Spoel de visfilets af onder stromend koud water en dep ze dro... Lees verder |
|
Fish & Chips
Verwarm de ovengrill voor. Snijd de zeewolffilet in 12 gelijke stukken en wrijf ze in met citroensap... Lees verder |
|
Bruschetta met sardinetapenade en rucola
Verwarm de oven voor tot 220 ĀŗC. Leg de tomaatjes op een bakplaat. Besprenkel ze met 1,5 el olijfol... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |