Paling

Pocheer de palingen een paar minuten in een pan met net genoeg water om ze te bedekken. Neem ze uit het water, hak het palingvlees in een blender en mix de roomkaas, de mierikswortelroom en het citroensap erdoor. Roer de bieslook erdoor, voeg zout en peper toe en serveer met toastjes of crackers.


 
Picknick palingpate
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen;
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 2 gerookte palingen
  • 100 g roomkaas
  • 1 el mierikswortelroom
  • sap van ¬Ĺ citroen
  • 1 el bieslook, geknipt
  • crackers, voor erbij


  • Pocheer de palingen een paar minuten in een pan met net genoeg water om ze te bedekken. Neem ze uit het water, hak het palingvlees in een blender en mix de roomkaas, de mierikswortelroom en het citroensap erdoor. Roer de bieslook erdoor, voeg zout en peper toe en serveer met toastjes of crackers.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Focacciasandwich met tonijnsalade
    Bak de focaccia in een voorverwarmde oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de toma... Lees verder
    Tomatentaartjes met Hollandse garnalen
    Verwarm de oven voor op 200¬įC.
    Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes brood uit. ... Lees verder
    Mediterrane kibbeling met paprika
    Verwarm de grill in de oven voor. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in grove stukken. Roer in e... Lees verder
    Gegratineerde zalm met spinazie
    Verwarm de oven voor op 200¬įC. Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zou... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Lauwwarme kruidensalade met zalmforel
    Leg de visfilets naast elkaar in een magnetronschaal. Sprenkel er 2 eetlepels citroensap over en str... Lees verder
    Vis in rode wijnsaus
    Spoel de visfilets af onder koud stromend water en maak ze droog met keukenpapier. Wrijf ze in met e... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden