|
|
|
|
|
Tomaatjes gevuld met avocado en Hollandse garnalen |
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 2 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
6 kleine, stevige tomaten 1 avocado 100 gram Hollandse garnalen mayonaise chilipoeder
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halveer 6 kleine, stevige tomaten, hol ze uit en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier. Schil 1 avocado en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schep de avocado met Hollandse garnalen en 1-2 eetlepels mayonaise door elkaar. Breng op smaak met een snufje chilipoeder en zout. Vul de tomaatjes met de garnalensalade.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gebakken scholfilets met hartige appelcompote
Wrijf de scholfilets in met zout en peper en laat ze even liggen. Schil de appels en snijd ze in stu... Lees verder |
|
Wrap met makreel
ā¢ Kook de sperziebonen in ruim water met wat zout in 6-8 minuten beetgaar. Spoel ze in een vergiet... Lees verder |
|
Risotto met roergebakken tijgergarnalen
Laat de tijgergarnalen eventueel ontdooien. Pel en snipper de ui. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in e... Lees verder |
|
Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
Verwarm de oven voor op 200Ā° C.
Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder |
|
Gevulde eieren met zalm
Zet een pannetje met water op. Breng het water aan de kook. Zodra het water kookt, kun je de eieren ... Lees verder |
|
Salade van gemarineerde paling
Snijd de palingfilets in stukken van 4 cm. Hak de kappertjes grof. Klop in een kom een dressing van ... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |