|
|
|
|
|
Wrap met roerei en Hollandse garnalen |
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 410 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
100-200 gram Hollandse garnalen 6 eieren 4 eetlepels melk 100 gram geraspte jong belegen kaas 2 eetlepels bieslook (vers of diepvries van Darégal) 15 gram boter 4 bloemtortilla’s 75 gram rucola, veldsla of gemengde sla zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klop in een kom de eieren los met de melk, kaas, bieslook en zout en peper naar smaak. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het ei al roerende stollen. Roer de helft van de garnalen erdoor. Verwarm intussen de tortilla’s één voor één in een droge koekenpan. Verdeel de rucola of sla over de tortilla’s en schep het roerei er in de lengte op. Verdeel de rest van de garnalen erover en rol de tortilla’s op. Snijd ze schuin door en leg op vier bordjes elk twee halve wraps.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Roodbaars met schuimige sherrysaus
Boen de sinaasappel schoon en snijd de oranje schil er dun af. Snijd de helft van de schil in dunne ... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Mediterrane maaltijdsalade met langoustines
Verwarm de oven voor op 175 ËšC. Schep de blokjes brood in een bakblik om met 1 eetlepel olijfolie e... Lees verder |
|
Risotto met roergebakken tijgergarnalen
Laat de tijgergarnalen eventueel ontdooien. Pel en snipper de ui. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in e... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | |