|
|
|
|
|
Vispakketjes van de barbecue |
|
|
• BBQ gerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
200 gram zalm 200 gram kabeljauw 100 gram Hollandse garnalen 1 in reepjes gesneden wortel 1 prei in dunne ringetjes gesneden 1 pakje Mon Chou 4 eetlepels droge witte wijn fijngehakte peterselie (zee)zout en versgemalen peper aluminiumfolie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verdeel op 4 dubbele vellen aluminiumfolie (30 x 30 cm.) de wortel en de prei, schik daarop de in blokjes gesneden zalm en kabeljauw, verdeel daarover de eveneens in blokjes gesneden Mon Chou, strooi er dan de garnalen en de peterselie over en maal naar smaak wat zeezout en peper over het geheel. Besprenkel het als laatste met de witte wijn. De vellen folie elk apart dichtvouwen. Op het rooster -zo nu en dan verschuivend- gedurende 10-15 minuten gaar laten worden.
Ingezonden door: Willy Brandsma uit Enschede
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Tomatencurry met gamba's
Laat de gamba’s eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog. Pel de gamba’s en ... Lees verder |
|
Zeebaarsfilet met mosterdglazuur
Bestrooi de zeebaarsfilets met peper en zout. Meng olijfolie met mosterd, citroensap, dille en bruin... Lees verder |
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
Kabeljauwfilet in Siciliaanse tomatensaus
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hap... Lees verder |
|
Bruschetta met sardinetapenade en rucola
Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Leg de tomaatjes op een bakplaat. Besprenkel ze met 1,5 el olijfol... Lees verder |
|
Garnalencocktail met komkommer
Schil de komkommer en snijd het stuk in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes eruit en snijd de k... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |