Haring

Snijd een meergranen bake-off stokbrood in dunne plakjes en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Snijd 2 zoute haringen in kleine blokjes en schep ze in een kom om met ½ eetlepel balsamicoazijn, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, zout en peper. Schep de haringtartaar op de geroosterde sneetjes.


 
Crostini met haringtartaar
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 30 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 1 meergranen bake-off stokbrood
  • 2 zoute haringen
  • ½ eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt)
  • zout en peper


  • Snijd een meergranen bake-off stokbrood in dunne plakjes en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Snijd 2 zoute haringen in kleine blokjes en schep ze in een kom om met ½ eetlepel balsamicoazijn, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, zout en peper. Schep de haringtartaar op de geroosterde sneetjes.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Broodje zalmburger
    Verkruimel de sneetjes brood in de keukenmachine. Voeg de pistachenootjes toe en maal het geheel tot... Lees verder
    Mini pasteibakjes met garnalenragout
    Verwarm 1 pakje mini pasteibakjes in de oven. Verwarm de verse roomkaas met 2-3 eetlepels room, en v... Lees verder
    Zeewolf met parmaham en olijven
    Verwarm de oven voor op 200° C.
    Spoel de zeewolffilet af onder koud water en dep de vis droog... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
    Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder
    Langoustines alla Busara
    Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden