Haring

Snijd een meergranen bake-off stokbrood in dunne plakjes en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Snijd 2 zoute haringen in kleine blokjes en schep ze in een kom om met Ā½ eetlepel balsamicoazijn, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, zout en peper. Schep de haringtartaar op de geroosterde sneetjes.


 
Crostini met haringtartaar
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 30 kCalO
• Bereidingstijd:
Ingrediënten:
  • 1 meergranen bake-off stokbrood
  • 2 zoute haringen
  • Ā½ eetlepel balsamicoazijn
  • 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt)
  • zout en peper


  • Snijd een meergranen bake-off stokbrood in dunne plakjes en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Snijd 2 zoute haringen in kleine blokjes en schep ze in een kom om met Ā½ eetlepel balsamicoazijn, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, zout en peper. Schep de haringtartaar op de geroosterde sneetjes.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Forel met pestosaus en spek
    Was en droog de forellen. Bestrijk de binnenkant met de pesto en wikkel het spek om de forellen heen... Lees verder
    Forel met pestosaus en spek
    Was en droog de forellen. Bestrijk de binnenkant met de pesto en wikkel het spek om de forellen heen... Lees verder
    Tortillataart met tonijn
    Laat de tonijn in een zeef uitlekken en verdeel het visvlees in stukjes. Snijd de bosuitjes in ringe... Lees verder
    Hollandse garnalencocktail
    Was de sla en bewaar 4 bladeren. Snijd de rest van de sla in stukjes. Verwijder zaadjes uit de tomat... Lees verder
    Gebakken dorade met tomaten-basilicumsaus
    Leg de doradefilets in een afsluitbaar bakje. Bestrooi ze met fijngesneden basilicumblaadjes en besp... Lees verder
    Scholfilet met kappertjes uit de oven
    Verwarm de oven voor op 180Ā°C.
    Spoel de scholfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. ... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden