|
|
|
|
|
Crostini met haringtartaar |
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 30 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
1 meergranen bake-off stokbrood 2 zoute haringen ½ eetlepel balsamicoazijn 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt) zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd een meergranen bake-off stokbrood in dunne plakjes en rooster ze onder een hete grill goudbruin. Snijd 2 zoute haringen in kleine blokjes en schep ze in een kom om met ½ eetlepel balsamicoazijn, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, zout en peper. Schep de haringtartaar op de geroosterde sneetjes.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Broodje zalmburger
Verkruimel de sneetjes brood in de keukenmachine. Voeg de pistachenootjes toe en maal het geheel tot... Lees verder |
|
Mini pasteibakjes met garnalenragout
Verwarm 1 pakje mini pasteibakjes in de oven. Verwarm de verse roomkaas met 2-3 eetlepels room, en v... Lees verder |
|
Zeewolf met parmaham en olijven
Verwarm de oven voor op 200° C.
Spoel de zeewolffilet af onder koud water en dep de vis droog... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder |
|
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |