|
|
|
|
|
Indiase kibbeling met roerbakgroenten |
|
|
• Wokgerecht voor 2 personen personen; 954 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
300 gram kibbeling 5 eetlepels slaolie 400 gram verse roerbak groentemix ½ eetlepel milde kerriepoeder 2 dl tomatensaus (zakje) ½ blikje (420 gram) abrikozen op siroop ½ dl crème fraîche of Room Fris 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (of uit de diepvries van Darégal)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verhit de olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin als de olie begint te dampen de groenten met het kerriepoeder 4 minuten op een hoog vuur. Voeg de tomatensaus, de abrikozen, 4 eetlepels van de abrikozensiroop uit het blik en de crème fraîche toe en warm alles goed door. Voeg de kibbeling toe en roerbak het geheel nog 2 minuten. Strooi de bieslook erover.
Lekker met gekookte witte rijst.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gegratineerde oesters (1)
Snijd de oesters één voor één open: houd de oesters met één hand tussen een dubbelgevouwen the... Lees verder |
|
Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
Verwarm de oven voor op 200° C.
Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder |
|
Gebakken scholfilets met hartige appelcompote
Wrijf de scholfilets in met zout en peper en laat ze even liggen. Schil de appels en snijd ze in stu... Lees verder |
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
Gebakken wijting met kruidige groenten
Wrijf de wijtingen aan de buitenkant en in de buikholte in met wat citroensap, wat zout en versgemal... Lees verder |
|
Garnalencocktail met komkommer
Schil de komkommer en snijd het stuk in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes eruit en snijd de k... Lees verder |
|
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | | |