|
|
|
|
|
Tortillarolletjes met gerookte paling |
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 4 personen personen; 54 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 bloemtortilla's 1 bekertje zure room (125 ml) 75 gram veldsla 100 gram gerookte palingfilet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bestrijk 2 bloemtortilla's de zure room en verdeel er de veldsla en gerookte palingfilet over. Rol de tortilla's stevig op en snijd ze schuin in rolletjes van ca. 4 cm breed. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Palingsalade met citroendressing
Snijd de palingfilet in stukjes van 1 cm. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren. Hussel de ... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper
Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water met een snufje zout beetgaar (ca. 5 minuten, afhankelij... Lees verder |
|
Tilapiaburgers met kruidensaus
Meng in een schaaltje de yoghurt met mayonaise, bieslook en uitjes. Breng het sausje op smaak met zo... Lees verder |
|
Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |