|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kook de broccoli met zout en giet af. Verwarm de pastasaus samen met 1 blikje tonijn en de broccoli. Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met 1/3 van de saus. Maak daarna lagen van: lasagnebladen, de helft van de bechamel, de helft van de courgetteplakjes, zout en peper, lasagnebladen, 1/3 van de saus, het tweede blikje tonijn, lasagnebladen, de rest van de saus, de rest van de courgette, zout en peper en de rest van de bechamelsaus. Meng de kaas en de amandelen en strooi over de lasagne. Bak de lasagne goudbruin in 30-35 minuten. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lasagne met tomaat-tonijnsaus |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: 35 min. of meer |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
500 gram broccoli, in roosjes verdeeld 1/2 pot pastasaus di Mare 425 gram 1 pak lasagnebladen 1 pot Besciamella 400 ml 1 courgette, in plakjes 2 blikjes tonijnstukken in water 185 gram, uitgelekt 75 gram geraspte oude kaas 30 gram geschaafde amandelen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kook de broccoli met zout en giet af. Verwarm de pastasaus samen met 1 blikje tonijn en de broccoli. Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met 1/3 van de saus. Maak daarna lagen van: lasagnebladen, de helft van de bechamel, de helft van de courgetteplakjes, zout en peper, lasagnebladen, 1/3 van de saus, het tweede blikje tonijn, lasagnebladen, de rest van de saus, de rest van de courgette, zout en peper en de rest van de bechamelsaus. Meng de kaas en de amandelen en strooi over de lasagne. Bak de lasagne goudbruin in 30-35 minuten.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Gebakken kabeljauw met sinaasappel-tomatensaus
Spoel de kabeljauw af onder koud stromend water en dep deze droog. Strooi de bloem op een bord en me... Lees verder |
|
Gebakken kabeljauw met sinaasappel-tomatensaus
Spoel de kabeljauw af onder koud stromend water en dep deze droog. Strooi de bloem op een bord en me... Lees verder |
|
Langoustines alla Busara
Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder |
|
Verschillende vishapjes
Gevulde tomaten met haring
Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit en bestrooi de binnenkant... Lees verder |
|
Mini quichepuntjes met garnalen
Verwarm de over voor op 200°C.
Bekleed 4 taartvormpjes (10 cm) met roomboterbladerdeeg. Klop 1... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |