Tonijn

Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk met een opengesneden paprika, leg er de kaas op en bedek met de tonijn. Leg er de andere sneetjes brood op met olijfoliekant naar boven. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 minuten goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.


 
Tonijn-kaastosti met paprika
• Lunchgerecht voor 2 personen personen;
• Bereidingstijd: 20 - 30 min.
Ingrediënten:
  • 4 sneetjes witbrood, zonder korst
  • 1 1/2 el olijfolie
  • 2 geroosterde rode paprika's uit pot, uitgelekt, drooggedept
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 1 zakje tuna with a twist (with a touch of water), √† 85 gram


  • Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk met een opengesneden paprika, leg er de kaas op en bedek met de tonijn. Leg er de andere sneetjes brood op met olijfoliekant naar boven. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 minuten goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Gebakken wijting met kruidige groenten
    Wrijf de wijtingen aan de buitenkant en in de buikholte in met wat citroensap, wat zout en versgemal... Lees verder
    Broodje zalm
    Giet de zalm af en verwijder velletjes en graatjes. Snijd de tomaten in ragfijne reepjes en de olijv... Lees verder
    Gegrilde zeebaars met rode uien- kruidenmarmelade
    Bestrijk de zeebaarsfilets met chiliolie. Sprenkel er citroensap over en strooi er peper en zout ove... Lees verder
    Tilapia met gedroogde tomaat en basilicum
    Verwarm de grill voor. Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8-10 minuten onder de grill.... Lees verder
    Vis in rode wijnsaus
    Spoel de visfilets af onder koud stromend water en maak ze droog met keukenpapier. Wrijf ze in met e... Lees verder
    Gegrilde zeeduivel met een Moorse dipsaus
    Snijd de zeeduivel zoveel mogelijk in gelijke blokjes. Maak een marinade van de droge sherry met oli... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden