Tonijn

Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk met een opengesneden paprika, leg er de kaas op en bedek met de tonijn. Leg er de andere sneetjes brood op met olijfoliekant naar boven. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 minuten goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.


 
Tonijn-kaastosti met paprika
• Lunchgerecht voor 2 personen personen;
• Bereidingstijd: 20 - 30 min.
Ingrediënten:
  • 4 sneetjes witbrood, zonder korst
  • 1 1/2 el olijfolie
  • 2 geroosterde rode paprika's uit pot, uitgelekt, drooggedept
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 1 zakje tuna with a twist (with a touch of water), √† 85 gram


  • Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk met een opengesneden paprika, leg er de kaas op en bedek met de tonijn. Leg er de andere sneetjes brood op met olijfoliekant naar boven. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 minuten goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Basisrecept mosselen
    Pel de uien en snipper ze grof. Maak de preien en wortel schoon, snijd de preien in ringen en de wor... Lees verder
    Kerriezuurkool- en kabeljauwschotel
    Verwarm de oven voor op 200¬į C.
    Schil de aardappels, zet ze op in een laagje koud water met ee... Lees verder
    Langoustines alla Busara
    Verhit de 3 el olijfolie in een diepe braadpan. Voeg de knoflook toe en verhit op een gematigde tem... Lees verder
    Clubsandwich met haring en avocado
    Halveer de haringen en snijd de filets schuin in stukken van 4 cm. Rooster de sneetjes brood in een ... Lees verder
    Gebakken wijtingfilet met zilveruitjes en augurk
    Hak de augurk fijn. Was en droog de visfilets. Bestrooi deze met een beetje zout en de dille. Wentel... Lees verder
    Gegrilleerde poon met knoflook en tijm
    Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Spoel de vissen onder de koude kraan af en dep ze daarna ... Lees verder
    Sushi met zalm en komkommer
    Kook de rijst volgens de gebruiksanwijzing op de verpakking. Meng de azijn met de suiker, het zout e... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden