Tonijn

Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk met een opengesneden paprika, leg er de kaas op en bedek met de tonijn. Leg er de andere sneetjes brood op met olijfoliekant naar boven. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 minuten goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.


 
Tonijn-kaastosti met paprika
• Lunchgerecht voor 2 personen personen;
• Bereidingstijd: 20 - 30 min.
Ingrediënten:
  • 4 sneetjes witbrood, zonder korst
  • 1 1/2 el olijfolie
  • 2 geroosterde rode paprika's uit pot, uitgelekt, drooggedept
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 1 zakje tuna with a twist (with a touch of water), à 85 gram


  • Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk met een opengesneden paprika, leg er de kaas op en bedek met de tonijn. Leg er de andere sneetjes brood op met olijfoliekant naar boven. Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 minuten goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.

    Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'.

    Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
    Zalm teriyaki
    Snijd de Chinese kool in dunne reepjes. Schil de rettich met een dunschiller en rasp de rettich grof... Lees verder
    Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
    Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Geroosterde langoustines met limoen
    Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder
    Gebakken mul op doperwtenpuree
    Bestrooi de mulfilets met zout en peper en besprenkel ze met citroensap. Laat de vissen zo even ligg... Lees verder
    Rogvleugelfilet met pittige spek-tijmdressing
    1 Bestrooi de rogvleugelfilets met zout en peper. Verhit in een vis- of ruime koekenpan 2 el olijfol... Lees verder
    © Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden