|
|
|
|
|
|
|
• Borrelhapje / Amuse voor 8 personen personen; 40 kCalO |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
150 g gekookte mosselen 75 g gorgonzola 3/4 dl droge witte wijn 15 g verse basilicum zout peper versgemalen 5 kerstomaatjes gehalveerd staafmixer of keukenmachine cocktailprikkers
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meng de gorgonzola met de wijn, de helft van de basilicum en zout en peper naar smaak met de staafmixer tot een dipsaus. Doe het sausje in een schaaltje.
Steek aan ca. 10 cocktailprikkers een mossel, een klein blaadje basilicum, een half kerstomaatje en een mossel. Leg de spiesjes op een schaal en serveer de gorgonzoladip erbij.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Salade in 'n pot met haring
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan het amandels... Lees verder |
|
Wraphapje met garnalensalade
Meng de garnalen met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook (vers of diepvries van Darégal), 2 gedroogde... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
Krokante doradefilet met citroen-knoflookroom
Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Breng in een steelpan de ... Lees verder |
|
Garnalenroerei met truffel geserveerd in brood
Breek de eieren boven een beslagkom, klop ze vervolgens los met ± 6 eetlepels room of melk. Maak he... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |