|
|
|
|
|
Haringsalade met dille-roomsaus |
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 130 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 zoute haringen 125 ml zure room 1 eetlepel geraspte mierikswortel uit een potje 3 eetlepels verse dille fijngehakt zout peper versgemalen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd de haringen in dunne reepjes.
Meng in een schaal de zure room met de mierikswortel, dille en zout en peper naar smaak.
Schep de reepjes haring erdoor en laat de salade in de koelkast minstens 1 uur rusten.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Italiaanse mosselpan
Verwijder kapotte mosselen en openstaande mosselen die na een stevige tik niet sluiten. Leg de mosse... Lees verder |
|
Mosselsaté
Was de mosselen en zoek ze uit: kapotte exemplaren verwijderen. Doe de mosselen met de soepgroenten ... Lees verder |
|
Mediterrane wijtingsoep
Kruis de tomaten in en dompel ze heel even in kokend water. Ontvel de tomaten en snijd de tomaten in... Lees verder |
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Sliptong met ratatouille
Maak de aubergine en courgette schoon en snijd ze in blokjes. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren ... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |