|
|
|
|
|
Massala-tilapiapakketje met wortelsalade |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 225 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
4 tilapiafilets van 150 g 2 teentjes knoflook, geperst 1 groene peper zonder zaadjes, fijngehakt 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) ½ theelepel zout 1 theelepel kurkuma (koenjit) of kerriepoeder 1 eetlepel zonnebloemolie voor de wortelsalade: 300 g wortel, geraspt of julienne gesneden 50 g blanke rozijnen 2 eetlepels citroensap 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel honing
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de tilapiafilets op 4 stukken aluminiumfolie of bakpapier. Meng de knoflook met groene peper, komijn, koriander, zout, kurkuma en olie in de vijzel of in een kom tot een pasta. Bestrijk de visfilets met dit mengsel. Vouw de pakketjes dicht en leg ze op de bakplaat 15 minuten in het midden van de hete oven. Meng intussen de ingrediënten voor de wortelsalade. Serveer de vispakketjes met de salade en gebakken krieltjes.
Leg eens rode uiringen op de kruidenpasta van de visfilets.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Botermakreel met tuinbonensalade
Roer in een kommetje de rozemarijn met de olijfolie door elkaar en laat dit 5 minuten staan.
Ve... Lees verder |
|
Garnalencocktail met komkommer
Schil de komkommer en snijd het stuk in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes eruit en snijd de k... Lees verder |
|
Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa
Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruc... Lees verder |
|
Nijlbaarsschotel met Italiaanse groenten
Verwarm de oven voor op 220 C.
Snijd de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukj... Lees verder |
|
Tonijnsalade op toast
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de tonijn in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Meng de tonij... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | |