|
|
|
|
|
Pita's met garnalentomatensalade |
|
|
• Lunchgerecht voor 4 personen personen; 175 kCal |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
100 gram Hollandse garnalen 1 tomaat 1 kleine ui 3 eetlepels fijngehakte bladselderij 4 pitabroodjes 50 gram gewassen spinazie 1 dl knoflooksaus zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snijd de tomaten in kleine stukjes. Pel en hak de ui fijn. Meng de tomaat met de ui, de selderij, een snufje peper, een snufje zout en de garnalen. Toast de pitabroodjes in een broodrooster of onder de hete grill,
snijd ze open en vul ze met de spinazie, de garnalensalade en de knoflooksaus.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Snoekbaarsfilet met een brandade van gerookte paling, knoflookspinazie en tomatenvinaigrette
Meng de tomatenconcassée met de olie en azijn, breng op smaak met peper en zout. Verwarm deze vinai... Lees verder |
|
Rogvleugelfilet met pittige spek-tijmdressing
1 Bestrooi de rogvleugelfilets met zout en peper. Verhit in een vis- of ruime koekenpan 2 el olijfol... Lees verder |
|
Viscurry van nijlbaars
Snijd de nijlbaarsfilet in gelijke moten en besprenkel ze met citroensap. Laat even intrekken en dep... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Kabeljauwschotel met frisse voorjaarsgroenten
Verwarm de oven voor op 180 C.
Schil de asperges. Snijd de asperges in schuine plakjes van ½ c... Lees verder |
|
Garnalencocktail met zelfgemaakte saus
Doe in brede cocktailglazen een blaadje sla. De saus: vermeng de mayonaise met licht geklopte slagro... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |