|
|
|
|
|
|
|
• Hoofdgerecht voor 10 of meer personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
forelfilet tarbot zalmfilet schol courgette bleekselderij prei bosuitjes champignons sojasaus citroensap olie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of bouillonblokjes gebruiken. Gebruik schepnetjes om de stukjes vis in de bouillon te leggen, zodat de vis niet uit elkaar valt. Vrijwel alle stevige vissoorten kunnen voor Chinese fondue gebruikt worden. Let op: paneer en kruid de vis niet. Want deze toevoegingen lossen op in de bouillon.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Griet met paddestoelen en dragon
Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestr... Lees verder |
|
Gebakken scholfilets met hartige appelcompote
Wrijf de scholfilets in met zout en peper en laat ze even liggen. Schil de appels en snijd ze in stu... Lees verder |
|
Indische lekkerbeksandwich
Verwarm de oven voor op 160ºC.
Leg de lekkerbekjes naast elkaar in een ovenvaste schaal of op... Lees verder |
|
Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa
Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruc... Lees verder |
|
Viscurry van nijlbaars
Snijd de nijlbaarsfilet in gelijke moten en besprenkel ze met citroensap. Laat even intrekken en dep... Lees verder |
|
Pittige lekkerbek met geroosterde aardappeltjes en wortel
Schil de aardappelen en boen de wortels schoon. Snijd de aardappelen en wortel in kleine blokjes. Sn... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |