|
|
|
|
|
|
|
• Voorgerecht voor 4 personen personen; |
• Bereidingstijd: |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
2 sneetjes oud witbrood 125 gram hollandse garnalen 1 blikje extra fancy krab 1 ei 30 gram verse peterselie 1 eetlepel slagroom 1 eetlepel mayonaise 2 eetlepels boter of margarine zout en peper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korstjes van brood afsnijden en brood (kan in keukenmachine) verkruimelen. Garnalen fijnhakken. In vergiet krab laten uitlekken. In kom ei loskloppen. Broodkruim, garnalen, krab, slagroom, en mayonaise erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en tot 8 ronde koekjes vormen. Koekjes tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. In koekenpan boter verhitten en koekjes in 5 of 6 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Lekker met ravigotesaus.
Ingezonden door: Sunita Sahtoe
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Zalmtaartje met gorgonzola
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de zalmfilet in dunne plakjes. Snijd de plakjes bladerdeeg in... Lees verder |
|
Gebakken scholfilets met hartige appelcompote
Wrijf de scholfilets in met zout en peper en laat ze even liggen. Schil de appels en snijd ze in stu... Lees verder |
|
Chinese fondue
De stukjes vis en groenten worden gegaard in hete (vis)bouillon. Je kunt de bouillon zelf maken of b... Lees verder |
|
Visnuggets en worteltjes in een zakje
• Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Wrijf de stukken kabeljauw in met zout en shoarmakruiden en wen... Lees verder |
|
Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus
Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de ontdooide garnalen droog met ke... Lees verder |
|
Homemade makreel-/eiersalade wraps
Maak de makreel schoon, verwijder alle graatjes en ‘pluk’ de makreel los. Kook de eieren in koke... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |