|
|
|
|
|
Spaghetti met pittige pangasius |
|
|
• Hoofdgerecht voor 4 personen personen; 545 kCal |
• Bereidingstijd: 20 - 30 min. |
|
|
|
Ingrediënten: |
|
500 g (diepvries) pangasiusfilet, ontdooid 300 g spaghetti 2 tenen knoflook, geperst ½ eetlepel pikante paprikapoeder ½ eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 4 eetlepels olijfolie 1, ui, in partjes 250 g kerstomaatjes 600 g panklare spinazie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
• Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10 minuten beetgaar.
• Snijd de pangasiusfilets in brede repen en meng ze in een diep bord met de knoflook, paprikapoeder, Italiaanse kruiden en 1 eetlepel olijfolie.
• Roerbak de partjes ui 2 minuten in een wok met 2 eetlepels olijfolie. Schep de gekruide pangasius erdoor en roerbak 2 minuten. Voeg de tomaatjes toe en bak alles nog 2 minuten.
• Verwarm de spinazie in een pan met 1 eetlepel olijfolie en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Giet de spaghetti af.
• Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep eerst de spinazie erop en dan de pangasiusfilet met ui en tomaatjes.
Met toestemming overgenomen van 'Tijd voor Vis'. |
|
|
Mensen die dit recept bekeken, bekeken ook:
|
|
Mediterrane paprikasoep met gegrilde tonijn
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de paprika, aardap... Lees verder |
|
Zeeduivelpakketjes
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
Scheur van aluminiumfolie 4 grote vellen van 20 cm af en vet z... Lees verder |
|
Verschillende vishapjes
Gevulde tomaten met haring
Snijd het kapje van de tomaten, hol ze uit en bestrooi de binnenkant... Lees verder |
|
Roodbaars met gedroogde tomaat en basilicum
Verwarm de grill voor. Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8 -10 minuten onder de grill... Lees verder |
|
Geroosterde langoustines met limoen
Doe de boter, knoflook, sjalotjes en peterselie in een sauspan, laat de boter langzaam smelten en me... Lees verder |
|
Tonijn-kaastosti met paprika
Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg 2 sneetjes brood op de droge kant elk m... Lees verder |
|
|
|
|
|
|
© Visserslatijn Nederland 2006-2012 - Alle rechten voorbehouden |
|
|
| | | | |